ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Παραγγελία

Πραγματοποιώντας την παραγγελία σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, σας ενημερώνουμε εντός 2 εργάσιμων ημερών για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Η παραγγελία σας δεσμεύεται από το κατάστημα μας εφόσον καταθέσετε στον τραπεζικό μας λογαριασμό εντός 3 εργάσιμων ημερών, το 50% της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας σαν προκαταβολή.
Εν συνεχεία θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή μέσω fax στον αριθμό: 210 3222194.
Τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας μέσω της υπηρεσίας του paypal αποστέλλοντας το χρηματικό ποσό στο [email protected]
Στο κατάστημα μας υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα, Visa – Mastercard, οποιασδήποτε τράπεζας.

Εξόφληση παραγγελίας

Με την παράδοση της παραγγελίας μπορείτε να εξοφλήσετε το υπόλοιπο σας ως εξής:

  1. Με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς ή μέσω της υπηρεσίας του paypal.
  2. Αντικαταβολή μέσω Courier.
  3. Παραλαβή και εξόφληση της παραγγελίας στο κατάστημα μας.

Ακυρώσεις

Το κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν εξάντληση των αποθεμάτων. Στην περίπτωση αυτή, οφείλει να ενημερώνει έγκαιρα τον πελάτη, επιστέφοντας στο ακέραιο το ποσό της προκαταβολής. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας από τον πελάτη, χωρίς να φέρει ευθύνη το κατάστημα, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι περιθώρια υπάρχουν για παρεμβάσεις στην εμφάνιση της μπομπονιέρας που μου αρέσει;
Το δημιουργικό τμήμα του Happy Ever After αναζητά πάντα την «λεπτομέρεια» που κάνει ξεχωριστή την κάθε μπομπονιέρα και –  από μόνη της ή συνδυαστικά με τα υπόλοιπα είδη γάμου και βάπτισης – είναι ικανή να διαμορφώσει μια νέα «τάση» ή να φρεσκάρει ένα ήδη πετυχημένο “concept” .      Ζητήστε μας λοιπόν να αλλάξουμε χρώμα, να δοκιμάσουμε διαφορετικό ύφασμα, και να σας βοηθήσουμε να βρείτε το αξεσουάρ που θα “απογειώσει” την αγαπημένη σας μπομπονιέρα!     Και φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε στα κουφέτα την γεύση που σας αρέσει και να διαμορφώστε την ιδανική μπομπονιέρα, σύμφωνα με το δικό σας προσωπικό στυλ!
Μπορεί να γίνει καλύτερη τιμή στην μπομπονιέρα που θα επιλέξω;
Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι αναγραφόμενες τιμές στις μπομπονιέρες Happy Ever After να είναι «ειλικρινείς» και «φιλικές» προς τον πελάτη.      Δηλαδή, να αντανακλούν απόλυτα τις ώρες και την ποιότητα της ανθρώπινης εργασίας για την κατασκευή τους, όπως επίσης το κόστος και την ποιότητα των υλικών, μαζί με το ποσοστό κέρδους που θα μας επιτρέψει να διατηρούμε υψηλά standards και να βελτιώνουμε συνεχώς τα προιόντα και τις υπηρεσίες μας.     Παρόλα αυτά, μπορεί πράγματι να γίνει καλύτερη τιμή, ανάλογα με το είδος της μπομπονιέρας και την ποσότητα της παραγγελίας σας!     Η διαθεσιμότητα των υλικών, η δυσκολία στην κατασκευή της μπομπονιέρας, αλλά και ο χρόνος που κάνετε την παραγγελία σας (π.χ. δυό μήνες πριν ή μόλις 10 ημέρες  πριν το Μυστήριο), μπορούν να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά την προσπάθειά μας να φέρουμε την τιμή στα δικά σας μέτρα.    Σημειώστε πως ο αριθμός και η γεύση των κουφέτων που θα επιλέξετε επηρεάζουν ανάλογα και την τιμή της μπομπονιέρας σας.    Σε κάθε περίπτωση, στο Happy Ever After υπάρχουν πολλοί κωδικοί προιόντων και αναρίθμητοι πιθανοί συνδυασμοί σε υφάσματα και αξεσουάρ, μέσα από τους οποίους θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη αναλογία ποιότητας – τιμής!
Πως θα παραλάβω τις μπομπονιέρες μου;
Τις μπομπονιέρες σας μπορείτε είτε να τις παραλάβετε από το κατάστημά μας είτε κατόπιν συνεννόησης να τις παραλάβετε όπου επιθυμείτε με κούριερ ή ταξί (με δική σας χρέωση). Με την παραλαβή πρέπει να γίνεται και η εξόφληση του λογαριασμού σας.   Είτε τις παραλάβετε από το κατάστημα είτε σας τις στείλουμε οι μπομπονιέρες παραδίδονται μέσα σε καλάθια, τα οποία ενοικιάζονται για 15 ημέρες από την παραλαβή, με ποσό εγγύησης 20 ευρώ το ένα.    Οι κρεμαστές μπομπονιέρες παραδίδονται σε μεταλλικά δεντράκια, τα οποία ενοικιάζονται για 15 ημέρες από την παραλαβή, με ποσό εγγύησης 40 ευρώ το ένα.   Σε κάθε άλλη περίπτωση υπάρχει δυνατότητα αγοράς ειδικών χαρτοκιβωτίων για μεταφορά, τα οποία θα σας κοστίσουν 2 ευρώ το τεμάχιο.   Τα μικρά καλαθάκια για το ρύζι ενοικιάζονται για 15 ημέρες από την παραλαβή, προς 10 ευρώ το ένα.    Σημείωση: Με την επιστροφή των αξεσουάρ στο κατάστημα, σε καλή κατάσταση, εντός 15 ημερών, το ποσό της εγγύησης σας επιστρέφεται. Σε περίπτωση φθοράς των αξεσουάρ ή καθυστέρησης στην επιστροφή, το ποσό της εγγύησης δεν επιστρέφεται.
Πότε πρέπει να κάνω την παραγγελία μου;
Τα προσκλητήριά σας πρέπει να τα παραγγείλετε ένα μήνα πριν από την ημερομηνία που επιθυμείτε να τα παραλάβετε ενώ τις μπομπονιέρες 1-2 μήνες (ανάλογα με το σχέδιο) πριν από την ημέρα της εκδήλωσής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για να σας ενημερώσουμε ανά σχέδιο πόσο χρόνο χρειάζεται. Για όλα τα υπόλοιπα προιόντα του καταστήματός μας (στέφανα, σετ κουμπάρων, σετ νονών, βαπτιστικά ρούχα & παπούτσια) απαιτούνται 2-3 εβδομάδες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προιόντος.
Μπορούν να σταλούν προιόντα εκτός Αττικής ή και εκτός Ελλάδος;
Παραγγελίες γίνονται δεκτές από όλη την Ελλάδα και όλες τις χώρες! Η παραγγελία σε αυτή την περίπτωση γίνεται με κατάθεση ολόκληρου του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό μας ή μεσω pay pal και επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής. Η παραγγελία σας μπορεί να σταλεί μέσω συστημένου ταχυδρομείου, κούριερ της επιλογής σας ή και με πρακτορείο που θα στείλετε εσείς στο κατάστημά μας κατόπιν συνεννόησης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.