Μπομπονιέρα soap tales αρωματικό κερί σε βαζάκι με καπάκι & ετικέτα

Κωδικός προϊόντος: Kερί soap tales γυάλινο βάζο Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Μπομπονιέρα soap tales αρωματικό κερί σε γυάλινο βαζάκι με καπάκι και διακοσμητική ετικέτα με θέμα Φρίντα SP449.  Διάσταση βάζου 6 x 11 εκ. Τιμή τεμαχίου 3,00€ με ΦΠΑ. Τα κουφέτα δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Διαλέξτε το δικό σας θέμα για την ετικέτα.

Μπομπονιέρα soap tales αρωματικό κερί σε γυάλινο βαζάκι με καπάκι και διακοσμητική ετικέτα με θέμα Καρπουζάκια SP522. Διάσταση βάζου 6 x 11 εκ. Τιμή τεμαχίου 3,00€ με ΦΠΑ. Τα κουφέτα δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Διαλέξτε το δικό σας θέμα για την ετικέτα.

Μπομπονιέρα soap tales αρωματικό κερί σε γυάλινο βαζάκι με καπάκι και διακοσμητική ετικέτα με θέμα Παραλία SP530. Διάσταση βάζου 6 x 11 εκ. Τιμή τεμαχίου 3,00€ με ΦΠΑ. Τα κουφέτα δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Διαλέξτε το δικό σας θέμα για την ετικέτα.

Μπομπονιέρα soap tales αρωματικό κερί σε γυάλινο βαζάκι με καπάκι και διακοσμητική ετικέτα με θέμα Βέσπα SP536. Διάσταση βάζου 6 x 11 εκ. Τιμή τεμαχίου 3,00€ με ΦΠΑ. Τα κουφέτα δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Διαλέξτε το δικό σας θέμα για την ετικέτα.

Επικοινωνήστε: [email protected]

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Μπομπονιέρα soap tales αρωματικό κερί σε βαζάκι με καπάκι & ετικέτα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *